SERVICE

Projectbegeleiding

Een investering in veiligheid bewijst zijn waarde pas op het moment dat zich een calamiteit voordoet. Maar hoe krijgt u zekerheid of het bouwbedrijf, de installateur en de toeleveranciers wel de gevraagde kwaliteit leveren? Riskonet ontzorgt u op dit punt, bijvoorbeeld door (ver)bouwprojecten scherp te begeleiden.

U kunt uw zaken uitstekend voor elkaar hebben als het bij de bouw van een nieuwe productieruimte of opslagloods gaat om de veiligheidseisen waaraan het object moet voldoen. Maar hoe zorgt u er vervolgens voor dat het bouwbedrijf of de installateur ook daadwerkelijk de juiste materialen gebruikt en toepast om, bijvoorbeeld, de brandvertragende werking van een muur te garanderen? U zult scherp toezicht moeten houden om fouten aan het licht te brengen en daarmee uw organisatie voor grote risico’s te behoeden.

Wat biedt Riskonet?

Riskonet kan voor u de onafhankelijke observator en bewaker zijn. Onze experts leveren bouwkundige begeleiding die niet alleen bij de (ver)bouw de puntjes op de i zet, maar ook de vinger aan de pols houdt met kennis van het risicobeleid van de organisatie. De surveyor/opzichterfunctie biedt u de zekerheid dat de praktijk het beleid volgt.

In 3 stappen naar veiligheid

Riskonet b.v.

INTERNATIONAL

Ron de Bruijn

Amsterdam
Nederland
+31 85 043 79 40
[email protected]

AMSTERDAM

Tom de Nooij

Amsterdam
Nederland
+31 85 043 79 40
[email protected]

ISTANBUL

Özlem Emgen

Istanbul
Turkije
+90 533 21 12 051
[email protected]

KRAKAU

Leszek Golachowski

Krakau
Polen
+48 663 336 844
[email protected]

JOHANNESBURG

Chris Brits

Johannesburg
Zuid-Afrika
+27 83 456 7424
[email protected]

SYDNEY

Janet Short

Coal Point (Sydney)
Australië
+61 (0)49 3868111
[email protected]